Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Premier League-klubb vill värva Walcott permanent

1v

Tidigare Arsenal-anfallaren Theo Walcott, 32, blev i oktober i fjol utlånad från Everton till Southampton över den här säsongen och är hittills noterad för två mål och tre assist på 19 framträdanden i England. I sommar löper Walcotts låneavtal ut med Southampton, precis som hans kontrakt med Everton och därmed är han då fri att skriva på ett permanent avtal med en ny klubb. 

ANNONS

Nu uppger engelska tidningen The Sun att Southampton vill skriva ett nytt kontrakt med Walcott i sommar, då klubben är nöjd med engelsmannens attityd och prestationer så här långt. Southampton rapporteras egentligen främst vilja värva unga spelare, men klubbledningen uppges vilja göra ett undantag med den 32-årige anfallaren.

Walcott är till viss del fostrad i Southampton, då han kom till klubben under sommaren 2000 och sedan stannade till vintern 2006, då han skrev på för Arsenal, som han därefter tillhörde till vintern 2018.

Publicerad 2021-04-07 kl 06:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto