Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Blåvitt jobbar på att få in Sam Larsson

1d

Tidigare IFK Göteborg-yttern Sam Larsson, numera i kinesiska laget Dalian Professional FC, har under senaste tiden tränat med Blåvitt. Larsson har i dagsläget två år kvar på sitt avtal med den kinesiska klubben, men har ännu inte åkt tillbaka till Kina. Han menar själv att han kommer åka tillbaka så fort han får klartecken.

ANNONS

Nu uppger GT att Blåvitt jobbar på att få in Larsson på längre sikt. Larsson uppges även vilja flytta hem till Göteborg och Blåvitt hoppas på ett “flerårskontrakt”. I dagsläget är det inte aktuellt, då det svenska transferfönstret är stängt, men tidningen skriver att det skulle kunna bli aktuellt med en övergång i sommar.

GT rapporterar dock att ett par grejer måste lösas innan en affär kan ros i hamn. Larsson skulle kunna bli utköpt av den kinesiska klubben, men då måste en överenskommelse först nås om det. Det är samtidigt inte helt otänkbart att parterna kan komma överens om det, då de kinesiska klubbarna är ekonomiskt pressade och inte har lika mycket pengar som tidigare till spelare med lukrativa avtal.

Larsson lämnade senast Blåvitt under 2014 för spel i Heerenveen. Därefter har han även tillhört Feyenoord på utländsk mark innan han flyttade vidare till Dalian Professional.

ANNONS
Publicerad 2021-04-08 kl 14:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto