Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Tottenham redo att lägga bud på dansk landslagsman

1v

Tottenham har under senaste tiden rapporterats vara intresserat av Southamptons danske mittback Jannik Vestergaard, 28. Vestergaard kom under 2018 till Southampton, men har även en bakgrund med spel i Borussia Mönchengladbach, Werder Bremen och Hoffenheim i Tyskland och har kontrakt till sommaren 2022.

ANNONS

Nu rapporterar den engelska tidningen Daily Express att Spurs-tränaren José Mourinho främst vill värva en mittback i sommar och att Vestergaard är den spelare som klubben går för att få in. Från början ville Mourinho helst ha Inters Milan Skriniar, men nu har han fått förlika sig med att gå för Vestergaard i stället.

Enligt tidningen kommer Tottenham att få betala runt 18 miljoner pund, drygt 213 miljoner kronor vid en värvning av dansken. Vestergaard är den här säsongen noterad för tre mål på 23 matcher i England, men har även gjort ett mål på 21 A-landskamper med Danmark under sin karriär.

Publicerad 2021-04-08 kl 06:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto