Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Liverpool vill köpa loss Kabak

4v

Den turkiske landslagsmittbacken Ozan Kabak, 21, lånades in till Liverpool från Schalke i slutet av januarifönstret till följd av PL-klubbens skadebekymmer i mittförsvaret. Sedan dess har Kabak tagit en startplats och nu är Liverpool redo att aktivera den köpoption de har på 21-åringen. Det rapporterar engelska 90min.

ANNONS

Liverpool betalade cirka 17 miljoner kronor i vintras och är nu beredda att betala ytterligare 210 miljoner kronor för att göra övergången permanent. Managern Jürgen Klopp sägs vara mycket nöjd med Kabaks utveckling i Liverpool-tröjan. Samtidigt skriver 90min att Klopp är ute efter ytterligare en mittback i sommar, där RB Leipzigs Ibrahima Konaté nämnts som ett alternativ.

Publicerad 2021-04-10 kl 13:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto