Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan jagar Napoli-ikonen - som letar ny klubb

Sillybloggen

Lorenzo Insigne är en nutida Napoli-ikon. Han är från staden, har växt upp som supporter för klubben, har tatuerat in en bild på Diego Maradona på låret och har sedan en tid tillbaka axlat rollen som lagkapten.

Men nu verkar det som att han letar efter en väg bort från sina drömmars klubb. Enligt Sky Italia-journalisten Gianluca Di Marzio så tittar Insigne på en ny klubb efter säsongen – och Milan är intresserat. Spelarens agent sågs till vid Milans huvudkontor, Casa Milan, i veckan och Di Marzio skriver att det inte var någon slump.

Detaljer kring vad Insigne kan komma att kosta nämner inte Di Marzio, men Sky Italia-journalisten skriver att det är första gången som Insigne på riktigt letat efter en ny klubb.

Lorenzo Insigne har gjort 388 framträdanden för Napoli, där han har noterats för 105 mål och 83 assist. Under den pågående Serie A-säsongen har han stått för 15 mål och fem assist.

Annons
Publicerad 2021-04-11 14:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto