Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Raiola om Haaland-mötet med Dortmund: "Finns inget krig"

Sillybloggen

Borussia Dortmunds norske anfallsstjärna Erling Braut Haaland, 20, kopplas ihop med en flytt till några av Europas största klubbar, men har kontrakt med den tyska klubben till sommaren 2024. Nu uttalar sig norrmannens agent Mino Raiola om att Dortmund inte vill sälja spelaren i sommar.

– Jag kan bekräfta att jag har varit i Dortmund för samtal. Michael Zorc (sportchef i Dortmund) gjorde det klart för oss att Dortmund inte vill sälja Erling i sommar. Jag respekterar den åsikten, men det betyder inte att jag håller med om det per automatik. Dortmund var väldigt tydligt med sin åsikt och vi är okej med det, säger Raiola till Sport1 och fortsätter:

– Det finns inget krig mellan oss och Dortmund, absolut inte. Förhållandet med Zorc, “Aki” (Hans-Joachim Watzke, vd i Dortmund) och Kehl (Sebastian) är fortfarande bra.

Haaland anslöt under vintern 2020 från Red Bull Salzburg och har sedan dess öst in mål i Tyskland och i Champions League. Den här säsongen är han noterad för 33 mål och tio assist på 34 matcher.

Annons
Publicerad 2021-04-12 17:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto