Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Manchester United kan gå för värvning från Real Madrid

4v

Manchester United har under en längre tid rapporterats vara ute efter att värva en ny mittback. Nu rapporterar engelska tidningen Daily Mail att United har fått indikationer på att Real Madrids franske mittback Raphael Varane vill lämna den spanska storklubben, trots att han har kontrakt till sommaren 2022.

ANNONS

United uppges därmed nu undersöka om det är möjligt att värva spelaren i sommar, samtidigt som man uppges ha konkurrens av bland annat Paris Saint-Germain. Den 27-årige backen värderas till runt 60 miljoner pund, drygt 700 miljoner kronor, men United hoppas få ner den summan lite vid en värvning.

Varane anslöt under sommaren 2011 till Real Madrid från franska Lens. Under den här säsongen är han noterad för två mål på 36 framträdanden. Han har bland annat varit med och vunnit tre spanska ligatitlar och fyra Champions League-titlar under sin tid i “Marängerna”.

Publicerad 2021-04-13 kl 15:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto