Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Chelsea redo att sälja anfallare

3v

Chelsea-anfallaren Ike Ugbo, 22, är fostrad i London-klubben, men har genom åren inte lyckats ta en plats i klubbens A-lag och har i stället blivit utlånad till Barnsley, MK Dons, Scunthorpe United, Roda och Cercle Brügge. Just nu är han utlånad till den belgiska klubben och är den här säsongen noterad för 16 mål och en assist på 33 framträdanden.

ANNONS

Nu uppger den trovärdige journalisten Fabrizio Romano att Chelsea är redo att sälja anfallaren i sommar. Uppgifterna gör gällande att många klubbar är intresserade, men att det inte kommer att bli en övergång till Cercle Brügge, som anfallaren är utlånad till fram till säsongens slut. Monaco, Fulham och Eintracht Frankfurt uppges i stället vara tre klubbar som öppnat samtal för att värva 22-åringen.

Ugbo har i dagsläget kontrakt med Chelsea fram till sommaren 2022.

Publicerad 2021-04-14 kl 18:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto