Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PSG redo att erbjuda Mbappé över 300 miljoner kronor

Sillybloggen

Kylian Mbappé, 22, har varit ryktenas man den senaste tiden. Den franske världsmästaren har ett kontrakt med PSG som löper ut sommaren 2022 och till skillnad från anfallskollegan Neymar har Mbappé inte gjort det tydligt att han vill förlänga med storklubben.

Enligt franska L’Equipe har PSG intensifierat telefonsamtalen till Mbappés rådgivare de senaste veckorna. Klubben är beredd att erbjuda 30 miljoner euro om året, mer än 300 miljoner kronor, men det är fortsatt tyst.

”Mbappé stannar gärna en säsong till och PSG vill ha honom över VM i Qatar 2022, som spelas i november-december. Det förutsätter att han förlänger till 2023 men förlänger till 2024 så att han inte kan lämna gratis. Kan Mbappé tänka sig att förlänga till 2024 om han får garantier om att bli såld 2023?”, spekulerar tidningen.

Mbappé har gjort 33 mål på 40 tävlingsmatcher den här säsongen i ett PSG som möter Manchester City i semifinalen av Champions League.

Annons
Publicerad 2021-04-15 08:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto