Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Agüeros lönekrav avskräcker storklubbar

3v

Anfallsstjärnan Sergio Agüero, 32, har meddelat att han lämnar Manchester City när hans kontrakt går ut i sommar. Argentinaren kan därmed lämna för en ny klubb helt gratis, vilket har lockat storklubbar som Juventus, PSG och Barcelona.

ANNONS

Nu rapporterar dock spanska Todofichajes att Agüeros höga lönekrav på 12 miljoner euro, cirka 120 miljoner kronor, per säsong har fått intressenterna att vända ryggen. Ingen av klubbarna är helt enkelt redo att erbjuda 32-åringen så mycket pengar. Det återstår att se om Agüero själv tvingas sänka sina krav eller om någon klubb ger med sig.

Agüero värvades till City sommaren 2011 från Atlético Madrid och har sedan dess gjort över 250 mål för klubben. Den här säsongen har han dock bara startat sex matcher och gjort tre mål. Stora delar av säsongen har han missat på grund av covid-19 eller skador.

Publicerad 2021-04-18 kl 13:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto