Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ahmedhodzic aktuell för Atalanta-konkurrent

Sillybloggen

Anel Ahmedhodzics framtid i Malmö FF är osäker och mittbacken har under en längre tid kopplats samman med en flytt till Serie A-klubben Atalanta.

Enligt uppgifter till Aftonbladet kan 22-åringen dock hamna i en annan italiensk klubb, nämligen Napoli.

Tidningen skriver att Ahmedhodzics agent Markus Rosenberg haft ett möte med Napoli-representanter i Malmö och kanske kan alltså Napoli bli nästa klubbadress för Ahmedhodzic.

Transfergurun Fabrizio Romano var nyligen gäst i Lundhs podcast där han berättade att Ahmedhodzic fortfarande är nära en övergång till Atalanta.

– Jag älskar honom som spelare. Jag tror att han vore perfekt för italiensk fotboll och i längden för engelsk fotboll. Han behöver ett mellansteg i Italien och det vore perfekt, för försvaret här i Italien är alltid positivt. Jag tror att han går till Italien, Atalanta är väldigt nära. Det är inte klart än, men det är nära. Napoli är också intresserat av honom. Det kan bli ett bra race mellan de klubbarna. I framtiden tror jag att han kan spela i Premier League, för han är en fantastisk mittback, sa Romano då.

Annons
Publicerad 2021-04-18 22:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto