Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Umtiti kan göra oväntat klubbval

3v

Barcelonas franske mittback Samuel Umtiti, 27, har under den här säsongen fått knapp speltid med endast 13 matcher med den spanska storklubben. Umtiti har kontrakt med Barcelona till sommaren 2023, men har under en längre tid spekulerats vara på väg bort från klubben.

ANNONS

Nu uppger den spanska tidningen Mundo Deportivo att den ryska klubben Zenit har varit i kontakt med Barcelona om att värva den 27-årige mittbacken. Barcelona uppges i sin tur vara villigt att sälja spelaren för åtta miljoner euro, drygt 81 miljoner kronor.

Umtiti anslöt under sommaren 2016 till Barcelona från Lyon. Han har bland annat varit med och vunnit två spanska ligatitlar och fem spanska cuptitlar. Han har även gjort fyra mål på 31 A-landskamper med Frankrikes landslag och var med och vann VM-guld 2018.

Publicerad 2021-04-20 kl 07:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto