Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Serie A-klubb trappar upp jakten på Icardi

3v

Mauro Icardi, 28, lämnade Serie A och Inter när han skrev på för PSG sommaren 2020 efter att ha tillbringat den föregående säsongen på lån hos den franska storklubben. De senaste dagarna har Icardi klivit fram och gjort segermålet i 3-2-vinsten mot Saint-Etienne, samt ett hattrick i cupmatchen mot Angers (5-0).

ANNONS

Uppgifter gör gällande att PSG har satt upp den argentinske anfallaren på transferlistan, men att Icardi själv inte är så övertygad om att lämna. Italienska Calciomercato uppger att det bara finns plats för en av Icardi och Moise Kean, som just nu är inlånad från Everton, i PSG nästa säsong.

Samtidigt fortsätter Juventus att vara vaksamma på Icardis situation, enligt Calciomercato. Serie A-jätten förväntas ta kontakt med PSG inom de närmaste dagarna för att se över möjligheten att värva anfallaren.

Publicerad 2021-04-22 kl 15:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto