Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Ronaldo kan lämna - men alternativen är få

1v

Cristiano Ronaldos Juventus har haft det lite tufft i år, och riskerar nu att missa Champions League till nästa säsong. Skulle de missa CL vill Cristiano Ronaldo enligt Marca lämna klubben, men det kommer inte bli lätt.

ANNONS

Storstjärnan vill egentligen återvända till Real Madrid, men en sådan återkomst är Real Madrid inte intresserade av – och alternativen är således få. Real Madrid vill i stället värva lite yngre spelare som Erling Haaland eller Kylian Mbappé.

Ronaldos alternativ sägs därför vara Manchester United, eller Paris Saint-Germain. En övergång kommer båda bli komplicerad och dyr, så det återstår att se om någon klubb kan värva Ronaldo. Enligt uppgifterna vill Ronaldo spela Champions League kommande säsong, oavsett om det är med Juventus eller någon annan klubb.

Ronaldos kontrakt med Juventus går ut sommaren 2022.

Publicerad 2021-05-01 kl 16:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto