Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Hamad aktuell för allsvensk comeback

1v

Jiloan Hamad har ett förflutet i både Malmö FF och Hammarby, men spelar just nu för HNK Gorica i Kroatien. I sommar går den offensive mittfältarens avtal ut och i en intervju med Fotbollskanalen bekräftade Hamad att han lämnar Gorica i sommar.

ANNONS

– Jag hade ett möte med sportchefen innan han drog till Hajduk Split. Då ville han att jag skulle förlänga. Vi pratade om framtiden och hur jag ser på det. Vill jag lämna? Vill jag vara kvar? I sommar har jag varit här i drygt två säsonger och det viktigaste är att klubben tar sig till Europa, men det känns lite som att oavsett vad har jag gjort mitt här. Det har jag känt och sa det till sportchefen, sa Hamad i mitten av januari.

Nu uppger Expressen att en allsvensk comeback är ”rätt trolig” för Hamad i sommar. Tidningen skriver också att det finns intresse från utländska klubbar och att de klubbar som är aktuella i Sverige är Norrköping, Hammarby. Örebro och Malmö FF. Exakt hur konkret intresset är från klubbarna skiljer sig åt och hittills ska ingen kontakt vara tagen med Hamad och klubbarna.

ANNONS
Publicerad 2021-05-03 kl 11:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto