Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tottenham vill behålla Bale

Sillybloggen

Tottenham lånade inför den här säsongen in Gareth Bale, 31, från Real Madrid. Efter säsongen går låneavtalet ut och då är tanken att Bale ska återvända till “Marängerna”, som han har avtal med till sommaren 2022.

Nu uppger däremot den engelska tidningen Daily Mail att Tottenhams ordförande Daniel Levy kommer att ge klubbens nästa chefstränare möjlighet att behålla Bale i laget över nästa säsong genom ett nytt lån. Tottenham uppges nämligen ha en option om att förlänga lånet över nästa säsong med samma villkor, det vill säga att klubben betalar runt 240 000 pund, drygt 2,8 miljoner kronor av Bales veckolön utifrån avtalet som spelaren har med Real Madrid sedan tidigare. Spurs måste dock först komma överens med Bale om det.

Ännu har Tottenham inte presenterat en permanent tränare efter José Mourinho, då tidigare spelaren Ryan Mason endast har tagit över laget på tillfällig basis.

Annons

Bale är den här säsongen noterad för 14 mål och tre assist på 30 framträdanden i alla turneringar. I helgen stod han för ett hattrick i 4-0-segern mot Sheffield United i Premier League.

Publicerad 2021-05-03 22:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto