Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Cavani förlänger med Man United

1d

Edinson Cavani har varit ryktenas man de senaste månaderna. Anfallarens kontrakt med Manchester United går ut till sommaren, samtidigt som 34-åringen återkommande placerats i argentinska Boca Juniors. En flytt han sagts vara positivt inställd till.

ANNONS

I förra veckans Europa League-semifinal mot Roma, som United vann med 6-2, blev Cavani tvåmålsskytt. Under de senaste dagarna har historien svängt då anfallaren sagts vara mer öppen för ytterligare ett år på Old Trafford än tidigare. Nu tar France Football det ett steg längre och slår fast att en överenskommelse är i hamn, och att den kommer presenteras efter torsdagens returmatch mot Roma. Även ESPN har tidigare gått ut med liknande uppgifter, som sagt att en förlängning varit nära. Men nu ska det alltså vara helt klart.

Cavani har den här säsongen gjort 12 mål och fem assist på 33 tävlingsmatcher.

Publicerad 2021-05-04 kl 07:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto