Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Premier League-klubbar för samtal med Sarri

Sillybloggen

Tidigare Napoli-, Chelsea- och Juventus-tränaren Maurizio Sarri har under senaste tiden ryktats vara aktuell för att ta över Roma, men under tisdagen bekräftade i stället den italienska huvudstadsklubben att portugisen José Mourinho leder laget från och med i sommar.

Nu uppger Football-Italia att Sarri är aktuell för en återkomst till Premier League. Uppgifterna gör gällande att både Arsenal och Tottenham, som haft det tufft under den här säsongen, är i samtal med italienaren. Tottenham uppges redan innan klubben sparkade Mourinho ha inlett samtal med Sarri, medan Arsenal också rapporteras förbereda sig efter en tid utan nuvarande chefstränaren Mikel Arteta, som spekuleras lämna klubben efter säsongen. Därmed har Arsenal också kontaktat tränaren.

Sarri ledde förra säsongen Juventus till seger i Serie A, men har sedan dess varit klubblös. Andrea Pirlo ersatte Sarri som tränare i den italienska storklubben.

Annons
Publicerad 2021-05-04 17:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto