Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mourinho uppges jaga sin "favoritspelare"

6v

Jose Mourinho presenterades under tisdagen som ny tränare i Roma. Portugisen tar över efter den här säsongen, och redan nu tar ryktena fart om vilka spelare han kan tänkas förstärka med. Ett inte så oväntat namn? Manchester Uniteds Nemanja Matic, som Mourinho hade i Chelsea, och senare värvade till United när han tränade klubben.

En initial kontakt mellan klubben och den serbiske mittfältaren ska vara tagen, enligt Football-Italia. Mittfältarens kontrakt med Manchester-klubben sträcker sig till sommaren 2023. Men eftersom han spelat sammanlagt tre minuter de senaste sex Premier League-matcherna, känns han inte som en bärande kugge för Ole Gunnar Solskjær, vilket talar för en affär.

ANNONS
Publicerad 2021-05-05 kl 14:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto