Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Här är Mourinhos önskelista

6v

José Mourinho tar över som huvudtränare i Roma efter säsongen, och redan florerar det en mängd rykte kring vilka spelare han vill värva. Gazzetta dello Sport har tidigare bollat upp Udinese-målvakten Juan Musso, samt Spurs-mittfältarna Eric Dier och Pierre Emile Højbjerg som potentiella mål. Under onsdagen nämnde de även Isco som ett namn på Mourinhos önskelista. Football-Italia har uppgett att en första kontakt tagits mellan klubben och Manchester Uniteds Nemanja Matic.

Det kom även rapporter om att Roma-ikonen Daniele De Rossi skulle lämna sin roll som assisterande tränare i Italiens landslag för att jobba med Mourinho. Men där är inget som är klart. Enligt uppgifter till Corriere dello sport är det mer troligt att Walter Samuel, som spelade i klubben 2000-2004, blir portugisens högra hand. Tidningen skriver även att David De Gea, vars framtid i Manchester United är osäker, ligger högt upp på listan.

ANNONS
Publicerad 2021-05-06 kl 09:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto