Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona vill värva Inter-anfallare

Sillybloggen

Inters anfallsstjärna Lautaro Martinez, 23, har tidigare ryktats vara aktuell för en flytt till Barcelona, och bekräftade tidigare i veckan att det har varit nära, men att han är glad över att vara kvar i Inter.

– Jag var verkligen nära att gå till Barcelona och jag pratade även med Messi. Barcelona hade ekonomiska problem, så jag bestämde mig för att stanna i Inter. Det har visat sig vara rätt beslut, särskilt nu när vi vunnit ligan, sa han till ESPN.

Nu uppger Calciomercato att Barcelona planerar att göra ett nytt försök att värva spelaren för 60 miljoner euro, drygt 606 miljoner kronor i sommar. Däremot är det oklart hur spelaren ställer sig till det, då han trivs i Inter och har kontrakt med Milano-laget till sommaren 2023.

Martinez är den här säsongen noterad för 18 mål och nio assist på 45 matcher. Han anslöt under sommaren 2018 till den italienska storklubben från Racing Club. Under den här säsongen har han varit med och lett Inter till Serie A-titeln.

Annons
Publicerad 2021-05-10 10:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto