Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: West Ham vill låna Chelsea-anfallare

5v

Chelseas engelske anfallare Tammy Abraham, 23, har under den här säsongen levererat tolv mål och sex assist på 32 framträdanden. Samtidigt har han fallit lite i rangordningen i London-lagets anfallsstall, då Timo Werner, som anslöt inför den här säsongen, har fått stort förtroende. Abraham har därmed under senaste tiden kopplats ihop med en flytt till flera engelska klubbar, trots att han har avtal till sommaren 2023.

Nu uppger The Athletic att West Ham vill låna Abraham. Chelsea uppges vilja ha 40 miljoner pund, drygt 466 miljoner kronor vid en försäljning, och därmed kan det möjligen i stället bli ett lån. West Ham uppges, precis som Aston Villa, Leicester City och Newcastle, avskräckas av den höga prislappen.

ANNONS

Abraham är fostrad i Chelsea och har genom åren även blivit utlånad till Bristol City, Aston Villa och Swansea City. Under förra säsongen fick han för första gången chansen på riktigt i Chelseas A-lag och gjorde 18 mål och sex assist på 47 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2021-05-10 kl 11:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto