Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sportchefen bekräftar: Bråtveit-affär föll isär

6v

Under tisdagen uppgav Nettavisen att Djurgårds-målvakten Per Kristian Bråtveits låneperiod i Groningen kunde avbrytas i förtid. På onsdag stänger det norska övergångsfönstret och enligt tidningen var norrmannen aktuell för Brann.

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson bekräftade intresset.

– Han har ju ett låneavtal till sista juni och jag har vetskap om att det finns intresse i Norge från Brann och även någon annan klubb. Problemet är att transferfönstret stänger imorgon. Och det är inte vi som äger frågan utan Groningen har ett lån till den sista juni, sa han till Fotbollskanalen.

Men det går snabbt inom fotbollens värld. Timmen senare på tisdagseftermiddagen meddelar Andersson att Bråtveit blir kvar i Groningen

– De hade ett möte under dagen, och det fanns klubbar som varit intresserade och då har frågan ställts. Men Groningen är nöjda med PK, han har jobbat hårt och de har viktiga matcher, så de kan inte släppa honom. Därför blir det ingenting med Brann som hade varit aktuellt.

Hur känner du kring det?
– Vi har lånat ut honom till sista juni så det positiva är att de är väldigt nöjda med att han jobbat hårt. Det finns en framtidstro på honom. Sen får vi se närmsta månaden hur Groningen tänker med PK. Det är tuff konkurrens om speltid där, men de behöver ha två målvakter.

Vad säger PK själv om det här?
– Han är professionell… Så det är inget dramatiskt i det.

ANNONS
Publicerad 2021-05-11 kl 15:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto