Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenal intresserat av norsk landslagsman

5v

Arsenal rapporteras vara ute efter en ny central mittfältare till nästa säsong. Enligt den engelska sajten Football.London är London-laget nu intresserat av den norske landslagsmittfältaren Sander Berge, som i dagsläget tillhör den engelska klubben Sheffield United. Berges Sheffield United ramlar i år ner från Premier League till Championship, och därmed kan norrmannen möjligen lämna i sommar.

Den norske 23-åringen har under den här säsongen haft skadeproblem och är noterad för ett mål och en assist på 15 framträdanden i Premier League. Han anslöt under vintern 2020 till Sheffield United från belgiska laget Genk, men har även en bakgrund med spel i Vålerenga i Norge. Just nu har han avtal till 2024.

ANNONS

Arsenal spekuleras dock samtidigt även vara intresserat av Brighton & Hove Albions centrale mittfältare Yves Bissouma, 24, som imponerat stort under den här säsongen i Premier League. Bissouma har i sin tur kontrakt med Brighton till sommaren 2023.

Publicerad 2021-05-15 kl 18:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto