Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal intresserat av norsk landslagsman

Sillybloggen

Arsenal rapporteras vara ute efter en ny central mittfältare till nästa säsong. Enligt den engelska sajten Football.London är London-laget nu intresserat av den norske landslagsmittfältaren Sander Berge, som i dagsläget tillhör den engelska klubben Sheffield United. Berges Sheffield United ramlar i år ner från Premier League till Championship, och därmed kan norrmannen möjligen lämna i sommar.

Den norske 23-åringen har under den här säsongen haft skadeproblem och är noterad för ett mål och en assist på 15 framträdanden i Premier League. Han anslöt under vintern 2020 till Sheffield United från belgiska laget Genk, men har även en bakgrund med spel i Vålerenga i Norge. Just nu har han avtal till 2024.

Arsenal spekuleras dock samtidigt även vara intresserat av Brighton & Hove Albions centrale mittfältare Yves Bissouma, 24, som imponerat stort under den här säsongen i Premier League. Bissouma har i sin tur kontrakt med Brighton till sommaren 2023.

Annons
Publicerad 2021-05-15 18:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto