Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

MD: Fyra "tungviktare" kan lämna Barça i sommar

Sillybloggen

Barcelona var länge med i den spanska titelstriden, men har klappat ihop i säsongsavslutningen och ligger nu sju poäng bakom Atlético Madrid inför den sista La Liga-omgången. Laget åkte även ur Champions League mot Paris Saint-Germain i åttondelsfinalen. Därmed blir Copa del Rey, spanska cupen, Barças enda titel den här säsongen.

Nu rapporterar den Barcelona-baserade tidningen Mundo Deportivo att president Joan Laporta med styrelse förbereder ett antal förändringar i spelartruppen inför nästa säsong. Laporta planerar att sätta sig ner med Sergi Roberto (29 år), Sergio Busquets (32), Gerard Piqué (34) och Antoine Griezmann (30) för att diskutera kvartettens framtid.

Ingen av de fyra nämnda spelarna är längre “untouchable”, vilket innebär att klubben är öppen för att sälja spelarna om rätt bud kommer in. Kvartetten kommer att få välja mellan att gå ner i lön eller att lämna Camp Nou, enligt Mundo Deportivo.

Annons
Publicerad 2021-05-18 17:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto