Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spurs-tränarens svar på ryktena om Kane: "Alltid spekulationer"

Sillybloggen

Det var under måndagen som Sky uppgav att Harry Kane meddelat Tottenham att han vill lämna klubben när transferfönstret öppnar i sommar. Uppgifterna kom inte heller helt oväntat då Kane tidigare uttryckt en önskan om att vinna fler titlar vilket Tottenham inte varit speciellt framgångsrikt med under forwardens tid i klubben.

Om uppgifterna kring att Kane vill lämna Tottenham stämmer? Det säger Ryan Mason, interimtränare i Tottenham, så här om:

– Det är alltid spekulationer runt de bästa spelarna. Det har varit spekulationer om en ny manager som ska komma in hit och det finns massa frågetecken. När du är i en storklubb är det normalt. Mitt fokus ligger på nästa match och mitt fokus har inte förändrats. Jag är säker på att Harrys inte heller har det.

Under onsdagen ställs Tottenham hemma mot Aston Villa i Premier League och Mason menar att Kane är fullt fokuserad inför drabbningen.

– Han känner sig bra och ser fram emot i morgon. Han kommer vara hundra procent fokuserad och jag ser fram emot att se honom spela på vår vackra arena framför våra fans. Vi är exalterade inför i morgon, säger Mason.

Annons

Kane har under årets säsong noterats för 22 mål och 13 assist på 33 Premier League-matcher.

Kanes avtal med Tottenham sträcker sig till sommaren 2024.

Publicerad 2021-05-18 16:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto