Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PL-jätte i kontakt med Bayern om Lewandowski

Sillybloggen

Robert Lewandowski, 32, har fullkomligen öst in mål för Bayern München den här säsongen. Inför helgens sista ligaomgång står polacken på 40 fullträffar i Bundesliga, vilket är delat ligarekord för en säsong tillsammans med Bayern-legendaren Gerd Müller. Lewandowskis kontrakt löper ut 2023.

Tyska Sky ger nu en lägesuppdatering kring tre av toppklubbarna som länkats ihop med Lewandowski inför sommarens transferfönster: PSG, Barcelona och Chelsea. PSG ska vara intresserat av den polske landslagsanfallaren som en möjlig ersättare till Kylian Mbappé, men Sky uppger att Lewandowski inte är intresserad av en flytt till Paris.

Vad gäller Barcelona är de nära att värva såväl Sergio Agüero som Memphis Depay på fri transfer. En värvning av Lewandowski försvåras av klubbens finansiella situation, men är inte utesluten i dagsläget enligt Sky.

Vidare skriver Sky att Chelsea har tagit kontakt med Bayern angående möjligheten att värva Lewandowski. Det kan leda till en anfallstrio med tre före detta Bundesliga-spelare ihop med Kai Havertz och Timo Werner, men England ska inte vara den mest attraktiva flytten för “Lewa”, enligt Sky.

Annons
Publicerad 2021-05-18 16:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto