Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kan sälja duon för att få råd med Haaland eller Mbappé

Sillybloggen

Real Madrid har länge har varit intresserat av Kylian Mbappé och Erling Haaland. Madrid-klubben vill värva en av dem i sommar, och enligt Sky Sports kan de offra några två stjärnor för att få råd.

Enligt Sky är Eden Hazard och Gareth Bale tillgängliga för rätt pris, men de lär inte få tillbaka lika mycket pengar som de köpte dem för. Hazard kostade över en miljard kronor, samtidigt som Bale kostade runt 800 miljoner.

Kollapsen av Super League är även det en anledning till att Real Madrid måste sälja för att köpa. Tidigare har AS skrivit att hela tio spelare är uppsatta på transferlistan inför sommarfönstret för att frigöra löneutrymme och pengar att värva nya spelare för: Eden Hazard, Gareth Bale, Raphäel Varane, Marco Asensio, Luka Jovic, Isco, Marcelo, Dani Ceballos, Mariano Diaz och Borja Mayoral.

Annons

När det gäller Haaland och Mbappé har det pratas om en prislappar långt över en miljard. Samtidigt så har spelarnas klubbar meddelat att spelarna kommer stanna, och inte flytta i sommar. Hur det blir med det återstår att se.

Publicerad 2021-05-24 16:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto