Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Messi uppges överens med Barça - presidenten uttalar sig

Sillybloggen

Lionel Messi ville lämna Barcelona redan förra året, men det slutade med att argentinaren blev kvar. Stjärnan sitter på ett utgående kontrakt med Barça och kan således lämna klubben under sommaren, men så verkar det inte bli.

Flera spanska Twitter-konton skriver nu, med hänvisning till Miguel Rico, att Messi har accepterat ett erbjudande från Barcelona. 33-åringen kommer skriva på en förlängning över två säsonger. Bara de sista detaljerna återstår.

– Samtal pågår med Messis folk, som jag har sagt, de går bra. Vi hoppas kunna fortsätta göra framsteg. Det är inte gjort men vi vet att Leo vill stanna, sa Barcelonas president Joan Laporta strax efter att uppgifterna kom.

Under måndagen stod det även klart att landsmannen Sergio Agüero kommer ansluta till Barcelona inför nästa säsong. Messi och Agüero är båda två bra vänner och detta har i spansk media tidigare uppgetts som en av anledningarna till att Messi valt att stanna.

ANNONS
Publicerad 2021-06-01 14:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto