Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Sportchefen nära Spurs - vill plocka med sig Juve-duo

Sillybloggen

Efter tio säsonger fick Fabio Paratici lämna rollen som sportchef i Juventus. Under de senaste dagarna har flera trovärdiga medier uppgett att italienaren kommer ta över som sportchef i Tottenham. Det hela väntas bli klart i dagarna.

Nu rapporterar Gazzetta dello Sport att han kommer försöka få med sig spelare från sin förra klubb. Leonardo Bonucci och Adrien Rabiot sägs vara aktuella, och förhoppningen är att få in minst en av dem. Mest troligt är att PL-klubben lyckas landa Rabiot, enligt tidningen. Dessutom sägs Juventus mer intresserat av att sälja Rabiot då de kan få ut en större övergångssumma.

ANNONS
Publicerad 2021-06-07 12:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto