Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Milan ser rivalens anfallare som Giroud-alternativ

Sillybloggen

Milan är fortsatt i förhandlingar med Chelsea om anfallaren Olivier Giroud. Enligt Calciomercato ska klubben ha nått en överenskommelse med Olivier Giroud, som går under namnet “vice-Ibra” i italienska medier. Han väntas skriva på ett tvåårsavtal som ska ge honom runt 40 miljoner kronor per säsong.

Men Sky Sport Italia skriver att klubbarna inte är överens, utan Milan vill försöka värva fransmannen gratis – trots att han nyligen skrev nytt kontrakt med Chelsea (som sträcker sig till sommaren 2022).

Eftersom förhandlingar inte har slutförts ännu, skriver Sky att Milan nu har rival-anfallaren Edin Dzeko som ett alternativ, men att inga förhandlingar har inletts. De skriver samtidigt att en sådan operation skulle bli ganska dyr. Även Dzeko har kontrakt till nästa sommar.

ANNONS
Publicerad 2021-06-14 11:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto