Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

GdS: Serie A-klubb visar intresse för Augustinsson

Sillybloggen

Det svenska landslagets vänsterback Ludwig Augustinsson har en tung säsong i klubblaget Werder Bremen bakom sig. 27-åringen missade den sista ligaomgången med en skada när klassiska Bremen åkte ur tyska Bundesliga.

Augustinsson, vars kontrakt löper ut nästa sommar, har varit öppen med att han har högre ambitioner än att spela i tyska andradivisionen.

– Det är klart jag har. Jag vill alltid spela i toppligorna. Jag vill spela på högsta nivån. Det tror jag att jag kommer göra under många år framöver, sa vänsterbacken på en presskonferens med landslaget nyligen.

Nu rapporterar italienska Gazzetta dello Sport att Lazio är intresserat av Augustinssons tjänster. Serie A-klubben, som slutade sexa den gångna säsongen, är redo att erbjuda 7-8 miljoner euro (70-80 miljoner kronor) för svensken. Werder Bremen uppges vilja ha upp emot 100 miljoner kronor vid en försäljning.

Annons

Augustinsson värvades till Werder Bremen när han lämnade FC Köpenhamn sommaren 2017.

Publicerad 2021-06-18 13:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto