Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Real vill sälja flopp-värvning

Sillybloggen

Sommaren 2019 värvade Real Madrid in Luka Jovic efter att forwarden imponerat stort i Eintracht Frankfurt. Men Jovic fick det aldrig att lossna i Real och under vårsäsongen har han varit utlånad till Eintracht för att på nytt få fart på karriären.

I slutet av juni går låneavtalet med den tyska klubben ut och tanken är då att Jovic ska återvända till Real, där han har avtal till sommaren 2025. Men nu uppger spanska AS att Real vill göra sig av med Jovic. Uppgifterna gör gällande att den spanska storklubben väntar på ett bud från Eintracht som sägs vara intresserat av att köpa tillbaka Jovic. För att den tyska klubben ska kunna göra detta måste man dock sälja André Silva, som imponerade med sina 28 mål och åtta assist på 32 Bundesliga-matcher under årets säsong.

ANNONS
Publicerad 2021-06-19 18:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto