Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PL-konkurrent förbereder miljardbud på Kane

Sillybloggen

Manchester City förbereder ett bud på 100 miljoner pund, knappt 1,2 miljarder kronor, för Tottenham-anfallaren Harry Kane. Det rapporterar brittiska Daily Star.

Budet uppges vara ett så kallat “Take it or leave it”-erbjudande och den regerande Premier League-mästaren är alltså inte beredd att lägga mer pengar på 27-årige Kane.

City kommer att lägga sitt bud i juli, efter det pågående EM-slutspelet, och klubben är fast besluten om att säkra affären snabbt snarare än att dra ut på det hela sommaren.

Tottenham-ordföranden Daniel Levy värderar Harry Kane till 150 miljoner pund, knappt 1,8 miljarder kronor, vilket kan försvåra en eventuell affär. Tottenhams lagkapten har samtidigt varit öppen med att han vill lämna klubben för att vinna titlar.

Kane vann skytteligan i Premier League den gångna säsongen med sina 23 ligamål, men har haft en svag inledning på EM där han blivit utbytt mållös från matcherna mot Kroatien och Skottland.

Annons
Publicerad 2021-06-20 07:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto