Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Toppklubbar ute efter Tysklands Gosens

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA PÅ LÖRDAG
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA PÅ LÖRDAG
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA PÅ LÖRDAG

Under gårdagen besegrade Tyskland Portugal efter att ha vänt underläge till seger. Då var den tyske vänsterbacken Robin Gosens i händelsernas centrum. Först skickade han in en boll i nät och trodde sig ha givit tyskarna ledningen, men kort senare dömdes målet bort för offside. Därefter stod han för dubbla assist (en av de gick till Portugals Ruben Diaz, som stötte in bollen i eget mål reds. anm) innan han själv noterades för en balja som betydde 4-1.

Under söndagen – mitt under EM – anlände uppgifter om att Tysklands doldis, som till vardags spelar i Atalanta, kan vara på väg bort från sin italienska klubb. I tidningen Bilds podcast EM Insider berättar den välkände journalisten Christian Falk att Milan har tagit kontakt med Atalanta angående Gosens.

Bild skriver även under söndagen att Barcelona, som nyligen värvat Memphis Depay, är intresserat av den tyske landslagsspelaren.

– Vi uppskattar honom verkligen i laget. Han är väldigt öppen, mycket aktiv i kommunikationen och har en mycket bra relation med de andra spelarna, berättade Jogi Löw om ytterbacken efter matchen mellan Tyskland och Portugal.

Annons

Robin Gosens gjorde under den gångna säsongen elva mål och sex assist på 32 matcher i Serie A för Atalanta. Hans kontrakt med klubben går ut sista juni 2023.

Publicerad 2021-06-20 15:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto