Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpools EM-back sugen på att lämna - prislapp satt

Sillybloggen

Neco Williams har under den gångna säsongen agerade backup för Trent Alexander-Arnold på Liverpools högerbacksposition. Totalt blev det 14 framträdanden för 20-åringen – som nu söker mer speltid med flera Premier League-klubbar intresserad av hans tjänster.

Enligt The Athletic-journalisten James Pearce, har Leeds, Southampton, Aston villa och Burnley uttryckt genuint intresse för högerbacken under de senaste tolv månaderna. Nu återstår att se om de agerar.

Liverpool är redo, dock, då Pearce skriver att man satt en prislapp om 10 miljoner pund (100 miljoner kronor) för att sälja Williams. Liverpool uppges inte heller vara intresserat av att värva någon ersättare då man har Joe Gomez på väg tillbaka från skada, som kan täcka upp på högerbackspositionen, och Conor Bradley som visat framfötterna i akademilagen och nyligen gjort sin landslagsdebut för Nordirlands landslag.

Annons

För tillfället är Williams med Wales och spelar EM. Hittills har han spelat i två av Wales tre matcher.

Publicerad 2021-06-21 16:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto