Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PL-jätte följer Portugals EM-mittfältare

22v

Renato Sanches var enormt upphajpad när han slog igenom i Benfica 2015 och spåddes få en storslagen framtid. Men portugisen fick det aldrig att lossna i Bayern München och lånades i stället ut till Swansea.

Hösten 2019 såldes 23-åringen vidare till Lille, vilka han var med och hjälpte till första ligatiteln på tio år i våras. Nu befinner sig innermittfältaren med Portugals landslag i sommarens EM, där han fick chansen från start i sista gruppspelsmatchen mot Frankrike.

Brittiska webbplatsen 90min rapporterar nu att Arsenal följer Sanches framfart med intresse. Premier League-klubben planerar en stor översyn av spelartruppen i sommar och sägs vara redo att spendera stort på unga spelare – bland annat på centralt mittfält.

ANNONS

Sanches har i nuläget kontrakt med Lille till juni 2023.

Publicerad 2021-06-26 kl 07:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto