Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Rice har tackat nej till två kontraktsförslag - väntar på flytt

Sillybloggen

Englands landslagsmittfältare Declan Rice är West Hams mest värdefulla spelare, både på och utanför planen. 22-åringen släpptes från Chelseas akademi som 14-åring, men ryktas nu vilja återvända.

Enligt de största medierna i England, The Guardian och The Telegraph, har Rice tackat nej till två kontraktsförslag från West Ham, och vill bli informerad om det kommer in bud på honom. Chelsea och Manchester United väntas slåss om 22-åringens signatur. Även Manchester City nämns.

Sälja vill däremot West Ham inte göra, och om de ska gå med på ett göra det kräver de miljardbelopp. Rice uppges vilja spela Champions League-fotboll nästa säsong, och det skulle han få göra i Chelsea och United.

I Chelsea finns hans bästa kompis Mason Mount, och tränare Thomas Tuchel har identifierat honom som en nyckelspelare att värva. Att Chelsea-talangen Billy Gilmour ser ut att lämna på lån öppnar för ett köp.

Annons
Publicerad 2021-07-01 13:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto