Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Eidevalls första värvning i Arsenal - forward återvänder till England

Sillybloggen

Nikita Parris har spelat i flera engelska klubbar, men under de senaste två åren har hon tillhört Lyon – där hon vann en ligatitel, en cuptitel och en Champions League-titel. Nu återvänder hon till England, men den här gången blir det Arsenal.

Värvningen är Jonas Eidevalls första sedan han presenterades för ett par dagar sedan. Parris har 50 matcher för det engelska landslaget, och är just nu med i OS-truppen som förbereder sig för mästerskapet.

27-åringen om sin övergång:

– Jag är väldigt glad över att vara här, Arsenal har en otrolig historia och jag vill vara en del av det. Jag vill fajtas om alla inhemska titlar och Champions League här. Jag är glad över att vara till bara i WSL som har utvecklats så mycket sedan jag lämnade.

Jonas Eidevall om värvningen:

– Jag är väldigt nöjd över att ha värvat Parris. Hon är en talangfull spelare och har vinnarmentalitet, och jag ser redan fram emot att arbeta med henne så fort hon kommer tillbaka från OS.

Annons
Publicerad 2021-07-02 14:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto