Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Inget Sociedad för Olsen - på väg att värva annan målvakt

3v

Sveriges landslagsmålvakt Robin Olsen storspelade under EM, och nyligen rapporterade Sportitalia att tre klubbar var särskilt intresserade av 31-åringen. Lille, West Ham och Real Sociedad var de klubbarna som uppgavs jaga svensken – men nu verkar en av klubbarna valt en annan målvakt.

Alexander Isaks Real Sociedad är enligt lokaltidningen Diario Vasco nära att göra klart med Matthew Ryan, som var utlånad till Arsenal under vårsäsongen – men tillhör Brighton. En värvning av Ryan skulle med största sannolikhet göra att Olsen väljs bort.

Ryan har tidigare spelat i La Liga med Valencia, och kan nu alltså återvända. Olsens framtid i Roma är fortsatt osäker, men enligt italiensk media vill Roma bli av med svensken – och det återstår att se om han hamnar i Lille eller West Ham.

ANNONS
Publicerad 2021-07-04 kl 13:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto