Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Presidenten bekräftar: "Balotelli är 85 procent klar"

Sillybloggen

Mario Balotelli är ute efter ny klubb efter att kontraktet med italienska Monza gått ut. Det har tidigare ryktats om en flytt till Turkiet och Adana Demirspor. Nu bekräftar klubben att de närmar sig en övergång.

– Vi har nästan nått en överenskommelse. Mario har sagt att han vill ansluta till oss och han kommer till Turkiet nära vecka. Han vill göra det bra här och spela VM i Qatar nästa år, säger Adana Demirspors president Murat Sancak enligt Football Italia.

Den nu 30-årige Balotelli skrev ett kontrakt på sex månader med Monza som sträckte sig till 1 juli. Monza slutade trea i Serie B men förlorade i kvalet till Serie A. Adana Demirspor gjorde det Monza inte lyckades med och avancerade till Süper Lig till nästa säsong.

Skulle det bli en övergång för den rutinerade italienaren skulle han bli lagkamrat med den tidigare Hammarby-spelaren Pa Dibba som spelar i just Adana Demirspor.

Annons
Publicerad 2021-07-05 07:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto