Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: AIK intresserat av Dahlberg

4v

AIK är på jakt efter en ny målvakt. Då Jacob Haugaards skadesituation är oklar letar klubben efter en lösning redan till den här säsongen. Enligt Expressen är ett lån av Pontus Dahlberg aktuellt för AIK. I gårdagens match mellan Häcken och AIK var målvaktstränaren Kyriakos Stamatopoulos på bänken för stockholmarna.

Budomir Janosevic har fått förtroendet i år men har fått utstå kritik efter ett par misstag och serbens kontrakt med AIK går ut efter den här säsongen. AIK sägs vara intresserade av att låna in Pontus Dahlberg den här säsongen för att på sikt ha utrymme att satsa på unge Samuel Brolin, nu utlånad till Mjällby.

ANNONS

Dahlberg som fortsatt tillhör engelska Watford var utlånad till Häcken under våren, men har också en bakgrund i IFK Göteborg. Hans kontrakt med Watford sträcker sig till juni 2023, men sägs vara öppen för ett nytt lån.

Dahlberg känner AIK:s huvudtränare Bartosz Grzelak väl sedan tiden i U21-landslaget.

Publicerad 2021-07-05 kl 09:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto