Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Klubbar i tvist - Inter kan stämmas på hundratals miljoner

Sillybloggen

När Inter värvade Joao Mario från Sporting 2016 sågs mittfältaren som ett stort löfte. Men han fick det aldrig att lossna i Inter, men Mario står fortfarande under avtal med den italienska jätten – som dock har lånat ut honom de senaste säsongerna.

I fjol tillhörde Mario portugisiska Sporting, där han bland annat var med och vann ligatiteln med klubben. Marios prestationer i Sporting har också gjort att klubben vill köpa loss honom, vilket man också hade option om att göra i låneavtalet med Inter. Men Sporting försökte förhandla om ett sänkt pris för Mario, vilket i stället ska ha gjort att Benfica, som är en av Sportings värsta rivaler, gjort ett försök att sno åt sig mittfältaren. Och enligt Gazetta dello Sport ska man också ha lyckats komma överens med både Mario och Inter.

Men om affären går igenom ska Sporting planera att stämma Inter på 30 miljoner euro, motsvarande 300 miljoner kronor. Detta då Sporting hävdar att Inter inte får sälja Mario till någon annan portugisisk klubb, enligt avtalet mellan Inter och Benfica. Detta ska dock vara något som Inter inte menar är sant. Enligt den italienska giganten ska man bara behöva informera Sporting om man gör en affär med en annan portugisisk klubb.

Annons

Under fjolårssäsongen noterades Mario för två mål på 28 ligamatcher i Sporting-tröjan.

Publicerad 2021-07-05 15:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto