Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Guardiola om Kane och Haaland: "Omöjligt"

Sillybloggen

Både Harry Kane och Erling Haaland uppges aktuella för en flytt till Manchester City, men det är oklart om PL-giganten kommer ha råd att köpa någon av forwardsstjärnorna.

Enligt AS ska Dortmund ha satt en prislapp på två miljarder kronor på Haaland, medan Guardian i mitten av maj uppgav att Tottenham kräver 1,5 miljarder kronor för att sälja Harry Kane.

Och de höga prislapparna är något som gör att en affär sannolikt uteblir, menar Citys manager Pep Guardiola.

– Vid de priserna kommer vi inte köpa några forwards. Det är omöjligt. Vi har inte råd. Det är omöjligt, säger Guardiola till spanska TV3 enligt Daily Mirror.

Citys manager utvecklar:

– Alla klubbar har problem ekonomiskt och vi är inget undantag. Vi har Gabriel Jesus och Ferran Torres som varit otroliga på den positionen (central forward, reds anm.). Dessutom har vi unga spelare i akademin och ibland spelar vi med en släpande forward i stället.

Annons

– Jag vet inte vad som kommer hända. Kanske köper vi en forward till nästa säsong eller så gör vi inte det. Just i dag är det mer troligt att vi inte köper någon forward till nästa säsong.

Efter förra säsongen lämnade Sergio Agüero Manchester City vilket har gjort att uppgifter om att City jagar en central forward förekommit mer frekvent.  

Publicerad 2021-07-06 20:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto