Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal på väg att slutföra värvning

Sillybloggen

Arsenal rapporteras vara nära att göra klart med ett nytt nyförvärv. Under senaste tiden har London-laget rapporterats vara intresserat av Anderlechts centrale mittfältare Albert Sambi Lokonga, och nu verkar det bara vara en tidsfråga till att affären blir offentliggjord.

Den trovärdige journalisten Fabrizio Romano, som bland annat arbetar för den engelska tidningen The Guardian, uppger att klubbarna är på väg att slutföra en övergång, samtidigt som spelaren redan har kommit överens med Arsenal om de personliga villkoren och en kontraktslängd till sommaren 2026. Arsenal sägs få betala 17,5 miljoner euro, drygt 177 miljoner kronor plus bonusar.

Lokonga är fostrad i Anderlecht och har gjort tre mål och fem assist på 69 matcher i den belgiska högstaligan. Han har även erfarenhet av spel i Europa League. Han har varit med på en landslagssamling med Belgiens A-landslag, men har ännu inte fått göra A-landslagsdebut.

Annons
Publicerad 2021-07-06 22:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto