Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Svensk storklubb visar intresse för norsk back

Sillybloggen

Sandefjords norske högerback Brice Wembangomo, 24, rapporteras vara ett jagat villebråd i Norge. Wembangomo har kontrakt med Sandefjord över 2021 och därmed behöver den norska klubben sälja spelaren i sommar för att få betalt.

Nu uppger Nettavisen att det finns konkret intresse från en svensk storklubb, en norsk storklubb och en belgisk klubb för spelaren. Wembangomo uttalar sig även om det för sajten.

– Jag har fått veta att det är de ligorna som det är snack om ja, men det överlåter jag till mig agent. Jag vill egentligen veta så lite som möjligt innan det är konkret, säger han till Nettavisen.

Den belgiska klubben uppges samtidigt vara den klubb som är mest intresserad av backen.

– Vi kan bekräfta att det finns aktivitet runt Brice, men jag vill inte kommentera klubbar nu, säger spelarens agent Artin Awihangi till tidningen.

Annons

Wembangomo anslöt till Sandefjord från FK Jerv under vintern 2019. Vidare har han även en bakgrund med spel i Fredrikstad och Sarpsborg i Norge. Han har aldrig spelat utanför Norge och är den här säsongen noterad för nio framträdanden i den norska högstaligan.

Publicerad 2021-07-06 19:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto