Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Tottenham ute efter EM-danskar

3v

Danmark har gjort succé i EM och är framme i semifinal och flera spelare har dragit till sig intresse från storklubbar runt om i Europa. Nu rapporterar The Times att Tottenham är intresserat av två av spelarna i den danska EM-truppen.

Den första är Southamptons mittback Jannik Vestergaard. Den 1,99 centimeter långe försvararen har ett kontrakt som sträcker sig till nästa sommar och Southampton uppges vilja ha minst 18 miljoner pund, cirka 210 miljoner kronor.

En annan spelare som Tottenham fått upp ögonen för sägs vara Joachim Andersen. 25-åringen har fått begränsat med speltid under EM och var förra säsongen utlånad till Fulham. Han tillhör franska Lyon men sägs inte vilja återvända till Frankrike. Han har ett långt kontrakt med Lyon som går ut i juni 2024.

ANNONS
Publicerad 2021-07-06 kl 08:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto