Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sportchef pekas ut som nyckelperson för att värva Mbappé

Sillybloggen

Kylian Mbappé har avtal med Paris Saint-Germain till nästa sommar, men har ännu inte förlängt sitt avtal med storklubben. Forwarden kopplas också samman med en flytt till Real Madrid – och om Mbappé stannar i PSG eller flyttar till Real kan bero på vad som händer med Lilles sportchef Luis Campos, skriver Marca som hänvisar till L’Equipe.

Anledningen? Campos var tidigare verksam i Monaco, och det var också han som värvade en då 14 år gammal Mbappé till klubben, som forwarden lämnade 2017 för spel i PSG.

– Det är sant att jag känner Mbappés familj väl sedan han var 14 år, säger Campos till L’Equipe enligt Marca och fortsätter:

– Vi har en jättebra vänskap, men det är allt.

Campos har också arbetat i Real Madrid och den spanska jätten ska nu planera för att åter igen ta in Campos i klubben för att på så sätt locka till sig Mbappé.

– Jag spenderade tre jättefina år i Real Madrid och jag hade en väldigt bra relation med presidenten (Florentino Perez) och övriga i ledningen, säger Campos men slår samtidigt fast:

Annons

– Men för tillfället kan jag försäkra er om att det inte finns någon överenskommelse.

Att plocka in Campos är också något som PSG planerar för att på så sätt locka Mbappé att stanna i klubben.

Publicerad 2021-07-07 19:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto