Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenal redo att släppa Bellerin till italiensk klubb

2v

Inter sålde under tisdagen Achraf Hakimi till Paris Saint-Germain och är nu ute efter att plocka in en ersättare till marockanen. Nyligen rapporterade den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport att Milano-laget följer Manuel Lazzari (Lazio), Hector Bellerin (Arsenal) och Davide Zappacosta (Chelsea) som möjliga ersättare.

Nu uppger samma italienska tidning att Arsenal är villigt att låna ut Bellerin till Inter, men bara om den italienska klubben sedan köper loss spelaren efter låneavtalets slut. Arsenal uppges vilja ha 25 miljoner euro, drygt 250 miljoner kronor för den spanske högerbacken.

ANNONS

Bellerin har varit i Arsenal sedan sommaren 2011. Han är fostrad i Barcelona, men kom till Arsenals akademi i unga år. Förra säsongen stod han för ett mål och fyra assist på 35 framträdanden med London-klubben.

Publicerad 2021-07-07 kl 16:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto