Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barça kan dumpa Griezmann - PL-jättar intresserade

3v

FC Barcelona är inne i en svår ekonomisk kris. Enligt spanska Goal.com behöver storklubben spara in hela 200 miljoner euro, drygt två miljarder kronor, i lönekostnader för att kunna förlänga med Lionel Messi och registrera sina nyförvärv.

Tre spelare som Barcelona försöker bli av med för att frigöra löneutrymme är Samuel Umtiti, Philippe Coutinho och Miralem Pjanic. En fjärde spelare är den franske anfallsstjärnan Antoine Griezmann, som värvades till klubben under sommaren 2019.

Nu rapporterar katalanska Sport att Barça kan göra sig av med Griezmann i sommar och att Premier League-klubbarna Chelsea och Manchester United visar intresse. Manchester City är också ett alternativ om de ljusblå inte landar Harry Kane. Även Paris Saint-Germain och Griezmanns tidigare klubb Atlético Madrid nämns i diskussionen.

ANNONS
Publicerad 2021-07-07 kl 15:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto